top of page

Portrætmalerier

Portrætmaler Anne Koldsø

Jeg er en dansk portrætmaler, og jeg maler realistiske portrætmalerier i olie på lærred. Jeg er uddannet fra kunstakademiet The Florence Academy of Art i Firenze, og jeg maler samtidsportrætter efter klassisk akademiske traditioner. Jeg kender mit håndværk og vigtigheden af gode materialer, og du kan ved et portætmaleri udført af mig være sikker på at få et vellignende og veludført oliemaleri, samt at have kunst af varig kvalitet. På de viste portrætmalerier her på siden kan du se, hvilken udførelsesgrad du kan få i dit næste officielle portrætmaleri.

Personlige portrætmalerier i olie

 

Et portrætmaleri er en unik og poetisk fortælling om den portrætterede, der spejler og transmitterer både lighed, stemning og personlighed. Et godt portræt bliver til med den portrætterede tilstede i tilblivelsesforløbet og er således et maleri af hele personen, hvor såvel visuelle træk, som karaktertræk, bliver fortolket og fortalt igennem maleriet.

 

Med den portrætterede tilstede, som model for maleriet, er det ikke kun et værk skabt af kunstneren, men et kunstværk der opstår i mødet mellem kunstner og den portrætterede. De forskellige små bevægelser, ansigtsudtryk og den portrætteredes fysiske tilstedeværelse er med til at skabe liv i det færdige portræt.

 

Med det sagt, er det selvfølgeligt forståeligt, at tiden kan være knap, og at ikke alle vil kunne sidde model igennem hele forløbet. Med gode fotoreferencer vil jeg derfor også kunne male et portræt helt eller delvist efter foto.

Vil du foreviges i et portrætmaleri?

 

Mine portrætter er gennemarbejdede, og de bliver oftest malet i naturtro størrelse, hvilket giver et meget livagtigt resultat. Det er portrætter med den kunstneriske kvalitet i højsæde, og du kan være sikker på at få et meget personligt maleri, hvis du vælger det udført af mig.

 

Portrætter kan males i mit atelier på Østerbro eller i dine vante omgivelser. Dette giver dig mulighed for at blive portrætteret i hjemlige rammer eller i en arbejdsrelateret situation. For yderligere spørgsmål , tag endelig kontakt.

moder-og-barn
Portrætmaleri
Sara-strikker
Portraetmaleri-af-Merete
Personlig-Portraetbestilling
Portraetmaleri-af-Kunstnerens-moder
Portreatbestilling
Portraetmaleri-af-Sailvia
Borgmesterportraet-Carsten-Kissmeyer
Portaetopgave
Portraet-Frimurer-Provinsialmester
Portraetmaleri-af-Helle
Portraetmaleri-af-Matteo
Selvportraet
Portraetmaleri-af-Sara
bottom of page